HIPNOTERAPIJA

Hipnoterapija je postopek, ki osebo pripelje do stanja hipnoze. Deluje na podzavestni ravni. Stanje hipnoze je pravzaprav globoka sprostitev, podoben občutek kot pri meditaciji ali preden zaspimo ali vožnji avtomobila (vse to so pravzaprav hipnotična stanja, kjer smo bolj dojemljivi za sugestije).
V vsakem trenutku hipnoze je oseba sposobna, da se sama odloča, hipnotizer jo le vodi v stanje hipnoze, kjer oseba lažje sprejme željene spremembe. Hipnotizer jo v nobenem trenutku ne more prepričati v nekaj, česar sama ne želi.

POTEK HIPNOTERAPIJE na daljavo: preko telefonskega klica se opravi uvodni pogovor, v katerem se pogovorimo o željenem rezultatu, ciljih, pojasnimo podrobnejši potek same terapije. V tem uvodnem pogovoru skupaj določimo dodatne sestavine hipnoterapije, kot so podprtje z reikijem ali bioenergijo, združitev s kristaloterapijo ali zvočno terapijo. Glede na temo (željo ali vaš problem) se pripravi posnetek. Ta je pripravljen tako, da vas najprej sprosti, nato pa vam nežno in ljubeče predstavi željen rezultat, na koncu pa vas nežno prebudi. Sestavljen je tudi iz vaj osebnostne rasti, ki je najprimernejša za vašo temo. Poslušate ga od 3 do 6x v razmaku enega tedna. Po vsakem poslušanem posnetku se slišimo zaradi spremljanja rezultatov. V določenih primerih se lahko pripravljen posnetek rahlo spremeni zaradi prilagojene intenzivnosti.

Rezultati so vidni v 3 do 6ih tednih. Če po drugem poslušanju ne opazite sprememb, se hipnoterapija zaključi in se vam predlaga drug način za dosego cilja (v primeru kadar ni pristne želje po spremembi).

Na strani v meniju najdete že vnaprej pripravljene SAMOHIPNOZE (PAKETI). Primerni so za samostojno uporabo in popolnoma varni, ljubeče in nežno pripravljeni. Podprti so z bioenergijo, ki jo prejemate tokom poslušanja posnetka in sestavljeni z vajami osebnostne rasti. V paketu prejmete navodila, posnetek in kratko personalizirano sporočilo. Nekateri paketi vsebujejo tudi pdf knjižico tehnik in vaj, ki vas podprejo pri določeni temi.