O MENI

Sem arhitektka, ukvarjam se tudi z risanjem, fotografijo, grafičnim oblikovanjem. Prav tako me zanima zdravo življenje: od športnih aktivnostih (joga, aerial joga, pole dance, akrojoga), do meditacije in narave … Na področju alternativnega zdravljenja sem Usui, Imara, Kundalini, Shamballa in Maha Kali Seichim reiki mojstrica in učiteljica. Sem certificirana hipnoterapevtka, svoje delo združujem tudi z NLP (na tem področju se še izobražujem) . Delo na sebi (osebnostni razvoj) me je čez leta vodilo, da sem se izobraževala tudi na področju hipnoterapij in hipnoze, kristaloterapij, radiostezije, vatsu – fenk shui,… Trenutno me zelo zanima tudi regresija. V toplem objemu sem mamica mini princeski Amaji.

SANJA TAŠNER

arhitektka, mag.inž.arh.

Hipnoterapevtka

Djotiš, fenk shui, vatsu svetovalka

Bioenergetičarka

Usui Reiki mojstrica in učiteljica

Imara Reiki mojstrica in učiteljica

Kundalini Reiki mojstrica in učiteljica

Shamballa Reiki mojstrica

Maha Kali Seichim Reiki mojstrica in učiteljica

Fotografinja

Umetnica, ljubiteljska slikarka

Tekom študija sem poskušala čimbolj dopolniti znanje, ki sem ga pridobivala na fakulteti. V ta namen sem se ukvarjala z izdelavo načrtov in barvnih študij, kar mi je prineslo veliko izkušenj. Eden mojih najljubših interesov je slikanje na platna z oljnimi barvami in vesela sem, da sem imela priložnost svoja dela pokazati na štirih samostojnih razstavah. Ker sem kreativna, se v prostem času ukvarjam tudi z izdelavo voščilnic, čestitk, plakatov, vizitk, nalepk, fotografijami ipd. Leto dni sem delala tudi kot prodajalka. Zaradi svoje igrive narave sem si pridobila izkušnje tudi kot pomočnica vzgojiteljice / animatorka otrok.

Leta 2009 sem izdelala svoj prvi idejni projekt prenove, sledilo je vrsto samostojnih projektov.

V slikopleskarskem podjetju Moler sem pridobila različne izkušnje na področju barvnih študij, načrtov fasadnih odrov, izrisov pločevin, dela na objektih. Prav tako sem sodelovala na kooperativnih sestankih in svetovala strankam. Projektno sem sodelovala s podjetji N-design (postavitev opreme v gostilniški ambient, modeliranje), Idejum (izdelava idejnih zasnov prenov), Doming (izdelava modelov in vizualizacij), Korpnik produkcija (notranje oblikovanje, vizualizacije), Arhi-biro (projektna dokumentacija) in Biro 2000 (izdelava modela in vizualizacij). Delala sem za podjetje Arch Vitalis (mobilne hiše, leseno montažne hiše, eko hiše, pasivne hiše, energetsko varčne hiše, delo na pantentiranem nizkoenergetskem sistemu izvedbe ovoja stavbe, notranje oblikovanje, projektna dokumentacija, izmere na terenu, delo s strankami). Trenutno pa delam v podjetju Prodom biro, ki se ukvarja z izdelavo celotnih projektov na področju arhitekture in gradbeništva.