LAŽJI POROD

Ste noseča in si želite lahkega, prijetnega poroda? Se želite povezati s svojim otrokom in telesom še preden se otrok rodi? Želite vplivati na to popolnoma sami, brez da kogarkoli vabite v svoj prostor? Potem ste na pravem mestu. Z enako jakostjo kot to storijo bioenergetiki ali hipnotizerji, vendar na svoj način, v svojem tempu, v svoji tišini.

Paket je namenjen za vse nosečnice. Deluje na zelo nežen, ljubeč način, a vendar je zelo intenziven, saj sega globoko v podzavest. S tem vas pripravi, da se v trenutku, ko se začnejo popadki prepustite toku dogajanja in zaupate, da se bo porod odvil na najboljši možen način za vas in otroka. Posnetek in bioenergija, ki jo prejmete podpira tako vas kot tudi otroka, ki ga nosite. Na vašega otroka vpliva tako, da mu daje podporo pri zdravem razvoju in lažjem prehodu v svet. Posnetek vas bo popolnoma sprostil, zato si ga nosečnice zaželijo poslušati tudi med samim porodom – NI primeren za poslušanje med porodom, niti v poporodnem obdobju. Primeren je tako za nosečnice s carskim rezom ali naravnim porodom kot tudi za nosečnice, ki se odločijo za bilokatero protibolečinsko sredstvo. Za vsa dodatna vprašanja med uporabo paketa, smo vam na voljo preko telefona, elektronskega sporočila ali drugih aplikacij kot so Facebook in Instagram.

Kako? Z izvedenim plačilom prejmete na elektronski naslov 30 minutni posnetek (ki ga poslušate v svojem varnem prostoru – to je vse, kar je potrebno storiti). Poslušati ga je potrebno 3 do maksimalno 6x, s presledkom enega tedna. Posnetek ima vse sestavine hipnoze, pa vendar je več kot le hipnoza, saj je podprt z bioenergijo. Prav tako je sestavljen s točno določenimi tehnikami in vajami, ki jih uporabljajo bioenergetiki, hipnoterapevti in so uporabljeni tudi v določenih seansah, v meditaciji,… Uporabljene so tehnike, ki ljubeče vplivajo tudi na osebno rast nosečnice. Z uporabo posnetka nosečnica vedno bolj zaupa sebi, postaja svoja najboljša verzija sebe. Sprostil bo vaše telo in um, pripravil vas bo, da boste sproščeno in brez strahu stopili v novo obdobje vašega življenja.

PAKET MINI: prejmete posnetek priprave na porod, navodila in osebno kanalizirano sporočilo.

PAKET SREDNJI: prejmete posnetek priprave na porod, posnetek za sproščanje med porodom, navodila in osebno kanalizirano sporočilo.

PAKET VELIKI: prejmete posnetek priprave na porod, posnetek za sproščanje med porodom, posnetek za poporodno obdobje, navodila in osebno kanalizirano sporočilo. Plačilo se izvede po potrditvi na naš elektronski naslov preko PayPal ali na TRR.

PRIJAVITE se na elektronski naslov sanja.tasner@gmail.com z imenom paketa (npr.: LAŽJI POROD paket mini).