ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTORA

Si želite imeti energetsko čist prostor? Želite to storiti popolnoma sami, brez da kogarkoli vabite v svoj prostor? Potem ste na pravem mestu. Z enako jakostjo kot to storijo bioenergetiki, na svoj tih način. Niti ni treba vedeti ostalim uporabnikom prostora, pa vendar bodo nekateri opazili spremembo.

Primeren je za čiščenje zastalih energij kot tudi za pošiljanje izgubljenih dušic in ostalih astralnih bitij, edentitet v svetlobo. Slednje je urejeno na tih način, nemoteno od vaše uporabe paketa. Z vami je na nefizičen način ves čas medij, ki poskrbi, da morebitna bitja gredo v svetlobo, vas pa zaščiti pred dogajanjem v ozadju. Je popolnoma varen za uporabnika.

Kako? Z izvedenim plačilom prejmete na elektronski naslov 20 minutni posnetek (ki ga poslušate v prostoru, ki ga želite očistiti – to je vse, kar je potrebno storiti, da energetsko očistite zastale energije). Posnetek vam ostane za večno in ga lahko vedno znova uporabljate za točno določen prostor. Kadar se prostor spet preveč napolni vseh energij čez čas, ga lahko spet uporabite brez dodatnega plačila. Posnetek ima vse sestavine hipnoze, pa vendar je več kot le hipnoza, saj je podprt z bioenergijo za čiščenje vašega prostora. Prav tako je sestavljen s točno določenimi tehnikami in vajami, ki jih uporabljajo prav bioenergetiki za energetsko čiščenje. Zraven prejmete še navodila za uporabo in kratko kanalizirano sporočilo, ki je namenjeno le vam.

PRIJAVITE se na elektronski naslov sanja.tasner@gmail.com z imenom paketa (ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTORA).

Prejmete posnetek, navodila in osebno kanalizirano sporočilo. Plačilo se izvede po potrditvi na naš elektronski naslov preko PayPal ali na TRR.