Paket OSEBNE RASTI: STRAST

Si želite v vaš odnos s partnerjem ali s samim seboj vnesti več strasti? Želite to storiti popolnoma sami, brez da kogarkoli vabite v svoj prostor? Potem ste na pravem mestu. Z enako jakostjo kot to storijo bioenergetiki ali hipnotizerji, vendar na svoj način, v svojem tempu, v svoji tišini.

Kako? Z izvedenim plačilom prejmete na elektronski naslov 30 minutni posnetek (ki ga poslušate v svojem varnem prostoru – to je vse, kar je potrebno storiti, da pričnete potovati v skladu s samim seboj). Posnetek vam ostane za večno in ga lahko vedno znova uporabljate v določenih obdobjih svojega življenja. Poslušati ga je potrebno 3 do maksimalno 6x, s presledkom enega tedna. Po tem obdobju ga prenehajte uporabljati vse dokler spet ne začutite (vsaj pol leta se ne priporoča). Posnetek ima vse sestavine hipnoze, pa vendar je več kot le hipnoza, saj je podprt z bioenergijo. Prav tako je sestavljen s točno določenimi tehnikami in vajami, ki jih uporabljajo bioenergetiki, hipnoterapevti in so uporabljeni tudi v določenih seansah, v meditaciji,…

Prejmete posnetek, mini knjižico vaj in tehnik, navodila in osebno kanalizirano sporočilo. Plačilo se izvede po potrditvi na naš elektronski naslov preko PayPal ali na TRR.

PRIJAVITE se na elektronski naslov sanja.tasner@gmail.com z imenom paketa (STRAST).