S.O.S.

Se bliža vaš veliki dan, vi pa ste polni skrbi kako bo potekal? Želite brez strahu stopiti v ta dan? Ste pred izpitom, testom, novo potjo, pred poroko, predstavitvijo ali pred bilo katerim pomembnim dogodkom? Se želite na ta dan pripraviti popolnoma sami, brez da kogarkoli povabite v svoj prostor? Potem ste na pravem mestu. Z enako jakostjo kot to storijo bioenergetiki ali hipnotizerji, vendar na svoj način, v svojem tempu, v svoji tišini.

Kako? Z izvedenim plačilom prejmete na elektronski naslov 25 minutni posnetek (ki ga poslušate v svojem varnem prostoru – to je vse, kar je potrebno storiti, da se boste počutili popolnoma varni in zaupali v najboljši možen izid vašega velikega dne). Posnetek vam ostane za večno in ga lahko vedno znova uporabljate. Posnetek ima podlago hipnoze, pa vendar je več kot le to, saj je podprt z bioenergijo. Prav tako je sestavljen s točno določenimi tehnikami in vajami, ki jih uporabljajo bioenergetiki, hipnoterapevti in so uporabljeni tudi v določenih seansah, v meditaciji… Zraven prejmete še navodila za uporabo in kratko kanalizirano sporočilo, ki je namenjeno le vam.

PRIJAVITE se na elektronski naslov sanja.tasner@gmail.com z imenom paketa (SOS).

Prejmete posnetek, navodila in osebno kanalizirano sporočilo. Plačilo se izvede po potrditvi na naš elektronski naslov preko PayPal ali na TRR.