ZVOČNA TERAPIJA

Zvočna terapija poteka približno 20 minut. Vpliva na sinhronizacijo celotnega telesa.

Izvajamo jo kot lahko tudi na daljavo preko posnetka, ki ga poslušate. Za intenzivnejše zdravljenje priporočamo kontaktno, z dodajanjem kristalov, reikija, bioenergije, hipnoterapije pa večamo intenzivnost.

TIBETANSKE POSODE uravnovešajo levo in desno polovico možganov, zdravijo, sproščajo, odpravljajo stres, uravnovešajo čakre in še in še…Med seboj so si različne tako kot po velikosti, debelini, obliki in sestavi. Večja kot je debelina, bolj nizek ton proizvaja in je namenjena nižjim oz. prvim čakram. Redko najdemo tudi sklede z dvignjenim notranjim podnom, te so uporabljali menihi in so ponavadi lažje kot ostale. Večja kot je skleda daje daljši zvok. Poznamo tudi več načinov zdravljenja:

🌺Napolnjene z vodo nas zelo sproščajo, če igramo na njih s palčko, se ustvari “vretje vode” (videti je kot vretje, vendar voda ostaja iste temperature), tibetanske so na tleh.

🌺S tibetanskimi posodami okrog telesa

🌺Skledo na telo: vibracije nas zdravijo. Lahko damo tudi na glavo, tako da je narobe obrnjena. Ali pa v velikansko skledo stopimo – takrat lahko zaznamo kje imamo blokado (do koder čutimo vibracijo navzgor).

🌺S tibetanskimi po naši avri. Ta način nas očisti negativnih vibracij in strupov v telesu.

Med zdravljenjem sproščajo valove podobne alfa stanju (kot meditacija), ker čistijo tudi naše blokade lahko povzročijo rahel čustven odziv.